UNA ALUMNA NOSTRA, BECADA PER LA FUNDACIÓ AMANCIO ORTEGA

Per segon any consecutiu, una alumna de 4t d’ESO del nostre centre, la Sara Barrero Carballo, ha obtingut una beca Amancio Ortega, d’entre els 8.500 alumnes presentats de tota Espanya.  Després d’haver superat les diferents fases (sol·licitud inicial amb certificat de notes, dues proves d’anglès i qüestionari d’habilitats i competències personals i una entrevista), la Sara podrà estudiar 1r de Batxillerat a l’estranger el proper curs 2024-25, concretament als Estats Units.

El programa de Becas de la Fundación Amancio Ortega és un projecte que afavoreix la immersió completa: els i les alumnes becats assisteixen a centres educatius locals i conviuen amb una família amfitriona, desenvolupant les seves habilitats acadèmiques, socials i personals.  Com diu la Sara, aquesta experiència “em pot aportar una perspectiva diferent respecte a com és la vida quotidiana de les persones, una oportunitat per desenvolupar-me en un ambient nou de manera independent, una oportunitat per compartir les meves tradicions i aprendre sobre la cultura nord-americana, i un nivell més alt d’anglès, especialment a l’hora de parlar de manera informal”.

Per a ella, l’obtenció d’aquesta beca li ha suposat “una sensació d’assoliment molt gran, d’emoció i excitació pel que m’espera, i de gratitud a les oportunitats que m’han ofert els meus pares, que m’han permès tenir un bon nivell d’anglès i una bona educació”.

Segur que serà una gran experiència.  Enhorabona, Sara!