Escola Teresiana

Serveis

L’equip de monitors/es transformen l’alimentació del nostre alumnat en una experiència educativa. La descoberta, l’aprenentatge i molt especialment la convivència són element que més cuidem en el nostre menjador, per fomentar els hàbits saludables d’alimentació, salut i higiene. La dieta és variada, saludable i està supervisada per la regidoria de Salut del nostre Ajuntament i un equip de dietistes. Posem a disposició de les famílies menús de règim, dieta i menús especials per als casos d’al·lèrgies i intoleràncies alimentàries.

Les famílies d’avui en dia necessiten supor a l’hora de conciliar la vida laboral i familiar, per això, l’escola ofereix a l’alumnat d’Educació Infantil i Primària la possibilitat de fer ús de l’aula d’acollida des de les 7:45h del matí fins a les 9h, quan comencen les classes. Aquest espai és una extensió del mateix projecte educatiu on l’alumnat està amb monitors/es experimentats i tècnics d’educació fixes de plantilla, realitzant activitats lúdiques i educatives (joc, esport, manualitats, lectura, pintura, música…)

La nostra biblioteca escolar obre les seves portes una tarda a la setmana, fora d’horari lectiu, perquè el nostre alumnat pugui gaudir de la lectura. Els i les alumnes poden disposar del carnet de la biblioteca i també fer ús del servei de préstec. També és un espai de treball i estudi.
Està oberta els dimecres, de 17 a 18.30h.

El gabinet està integrat per dues psicòlogues, que es coordinen amb l’Equip d’Atenció a la Diversitat del centre, amb l’EAP, amb S. Socials i amb altres serveis educatius externs.
Es fa una tasca personalitzada i adaptada a les necessitats que l’escola i les famílies presenten: dificultats d’aprenentatge, conflictes familiars, aspectes conductuals…

L’escola Santa Teresa té la voluntat de facilitar la inserció laboral dels/les seus/seves alumnes i exalumnes. És per això que organitzem el servei de “Borsa de Treball” per a tots/es els/les alumnes interessats/des a accedir al mercat laboral.
Mitjançant el seguiment tutorial i la coordinació de la Borsa de Treball, atenem les sol·licituds de les empreses d’acord amb el perfil professional i les condicions de treball sol·licitades.

La venda de l’equipament esportiu i bates de l’escola es realitzarà mitjançant la botiga virtual de la web del distribuidor. Podeu accedir clicant la imatge. (Imatge amb enllaç a la botiga virtual)
Per a qualsevol consulta o incidència, no dubteu a contactar amb l’Administració del centre mitjançant el correu administracio@vilanova.escolateresiana.com
Els llibres i materials es poden comprar a l’escola prèvia comanda, mitjançant l’enllaç que es facilitarà dies abans de les dates previstes per a la recollida.

La nostra escola realitza diferents activitats relacionades amb la salut, que ofereix el Pla d’Animació Educativa. Es posa a disposició de l’Equip d’Atenció Primària i els equips especialitzats per dur a terme les vacunacions i les exploracions bucodentals establertes per l’edat. A més, el centre ofereix el servei d’una persona d’infermeria del CAP, perquè l’alumnat que vulgui pugui consultar dubtes, necessitats i orientacions sobre la salut afectiva, sexual, d’alimentació, etc.
Els/les alumnes reben assistència mèdica si pateixen algun accident a l’escola, a les excursions, visites culturals, etc. mitjançant la pròpia assegurança escolar.
El centre tramita les beques i/o ajuts que ofereix l’Estat, la Generalitat, l’Ajuntament.

Els/les alumnes reben assistència mèdica si pateixen algun accident a l’escola, a les excursions, visites culturals, etc. mitjançant l’assegurança escolar de què disposa el centre.

El centre tramita les beques i/o ajuts que ofereix l’Estat, la Generalitat, l’Ajuntament o qualsevol altra entitat..

Aquest programa va dirigit a alumnes d’edats compreses entre els 3 i 18 anys que es troben en situació socioeconòmica desfavorida i, alhora, que necessiten una atenció personalitzada per tal d’afavorir la seva millora personal i acadèmica.