“EL PROJECTE MILLOREM ELS NOSTRES PATIS”

Un cop encetat el nou curs continuem millorant els nostres patis per tal de fomentar espais plens de possibilitats d’aprenentatge i, al mateix temps, afavorir les relacions positives entre els infants.

Des de fa 3 cursos any rere any anem incorporant propostes suggerides pels infants, joves i mestres per aconseguir un espai de joc lliure i respectuós.

Aquest curs hem incorporat: material de joc simbòlic, pissarres individuals per fomentar el joc, els dibuixos i l’escriptura creativa, estores per desenvolupar la part lògic-espacial, blocs de construcció lliure, jocs de taula, una gran quantitat de pilotes, cordes i elàstics per desenvolupar les destreses motrius, entre d’altres.

L’objectiu és fer realitat els somnis dels nostres alumnes i fomentar experiències vivencials i la cooperació entre tots/es.