TALLER PRIMERS AUXILIS

Aquest passat dijous, el grup d’estudiants del primer curs del Cicle Formatiu de Grau Mitjà d’Activitats Comercials va participar activament en un taller de Primers Auxilis i Ús del Desfibril·ladors Extern Automàtic (DEA).

L’objectiu d’aquest taller, englobat en la matèria de FOL (Prevenció de Riscos Laborals) és dotar l’alumnat de les eines essencials per respondre a situacions d’emergència. Amb la participació d’instructors especialitzats de la Creu Roja, els i les estudiants van aprendre tècniques de reanimació cardiopulmonar (RCP), així com de les pautes bàsiques de com utilitzar el DEA de manera eficaç.

Aquesta formació no només millora la seguretat al centre i als futurs llocs de treball, sinó que també prepara els prepara per a situacions de vida reals, ajudant a crear una comunitat educativa molt més segura i ben informada.