PLA DE REOBERTURA

El present pla d’obertura del centre segueix les indicacions publicades pel Departament d’Educació en els següents documents:

  • PLA D’OBERTURA DE CENTRES EDUCATIUS EN FASE 2 DE DESESCALADA EN LA FINALITZACIÓ DEL CURS 2019-2020 I PER A L’ORGANITZACIÓ I FUNCIONAMENT DELS CENTRES I ELS ESTUDIS DEL CURS 2020-2021, aprovat pel PROCICAT i publicat pel Departament el 20 de maig de 2020
  • INSTRUCCIONS PER A L’ORGANITZACIÓ DE L’OBERTURA DELS CENTRES EDUCATIUS, publicat pel Departament el 22 de maig de 2020

 

L’objectiu del mateix és intentar garantir la màxima seguretat de l’alumnat, del personal docent, tècnic i d’administració i serveis dels centres educatius i de les famílies que conformen la comunitat educativa. I la prioritat de la nostra escola i del Departament es centra en continuar atenent de manera personalitzada, en la mesura del possible, als alumnes que ho requereixin i ho sol·licitin abans de la finalització del curs 2019-2020.


Aspectes destacats a tenir en compte:

- El proper 1 de juny, si el nostre territori entra en la fase 2 de desconfinament l'escola obrirà les portes.

- El curs 2019 - 2020, a nivell lectiu, finalitzarà de forma telemàtica el 19 de juny.

- Per a poder assistir a l'escola, en els horaris indicats per a cada etapa i curs, caldrà portar el document de declaració responsable.

- Les famílies amb fills als cursos de P3, P4, P5, 6è d'EP i 4t d'ESO haureu d'omplir un formulari que us hem enviat mitjançant l'Educamos com a molt tard el dia 29 de maig, per poder fer una previsió d'assistència d'alumnat.


Podeu consultar el PLA D'OBERTURA complert de la nostra escola, clica aquí.


Tot seguit, si ho preferiu a les següents infografies teniu un petit i visual resum del pla amb les indicacions més rellevant que tots i totes hem de tenir presents.


          Ed. Infantil          Ed. Primària ESO Cicles Formatius
Infografía EI 1 Infografía EP 1 Infografia ESO 1 Infografía CF 1

                                                   

També podeu descarrgar-vos les declaracions de responsabilitat segons l'etapa que estigui cursant el vostre fill/a, fes clic a les següents icones.

Ed. Infantil Ed. Primària ESO/CF  Majors de 18 anys
img37 img37 img37 img37