banner noticias

EL CASTELL MÀGIC i el seu teatre de titelles

Una iniciativa que va sorgir ja fa uns 6 cursos d'un grup de pares i mares de l'escola on van idear FER UN TEATRE DE TITELLES per GAUDIR, per APRENDRE I per COMPARTIR.

Un bon grup de mares i alguns pares juntament amb la Núria van decidir reunir-se i any rere any oferir les seves representacions: les de sempre i també algunes de noves... històries plenes d'imaginació, humor i valors.

Què pretén el Castell Màgic?

- Passar i fer passar una bona estona amb les històries que més agraden als vostres fills, filles i alumnes: La Soca de Nadal, La llegenda de Sant Jordi, En Fumera com a novetat d'aquest curs, els Tres porquets, El món de Sta Teresa...

- Compartir el que saben i poden fer, col·laborant en l'educació dels nens i nenes de l'escola.

- Ajudar a descobrir en aquests grans contes valors com la col·laboració, la generositat, l'amistat...

També es van proposar fer uns tallers de titelles amb tots els nens i nenes d'Infantil i Primària i les seves famílies però aquest curs no ho han pogut tirar endavant. Una experiència també inoblidable que esperem el curs vinent sí ens puguin oferir!

Convidem a tots i totes els que vulgueu participar ens ho feu saber. Encantats de poder ampliar el grup i fer i preparar noves i divertides històries.

Gràcies de debò als que ja formeu part, sou i ens feu sentir una gran família, deixeu moltes coses per venir a assajar, preparar les titelles, els tallers, el diàleg... Gràcies per demostrar any rere any que l'escola és cosa de tots i totes!