banner noticias

SANT JORDI A L’ESCOLA

A l'escola ens agrada celebrar el dia de Sant Jordi, un dia molt especial perquè els carrers s'omplen de llibres i roses, i on la cultura passa a ser el centre d'interès de la jornada. Per això pensem que l'escola ha de reflectir aquest clima de festa i cultura, i ho fem a través d'activitats especials durant tot el dia.

Aquest any hem pogut gaudir de la col·laboració d'àvies i avis dels nens i nenes d'educació infantil, que ens han ajudat a fer manualitats variades i flors per celebrar una data tan assenyalada. Tant els avis com els infants s'ho han passat molt bé amb l'experiència intergeneracional!!!

avis

A educació primària també hem pogut gaudir d'uns col·laboradors excepcionals que ens han guiat en una gimcana lingüística: els pares i mares dels nois i noies de 3er, 4rt, 5è i 6è. A través de la gimcana hem après que els jocs també serveixen per aprendre llengua, i d'una manera ben divertida.

ep1 ep2

Uns altres col·laboradors inesgotables són els pares i mares que, una any més, ens han animat la tarda amb el Castell Màgic i la obra de titelles "La llegenda de Sant Jordi", que ha tingut un èxit aclaparador.

Gràcies a tots ells per la seva col·laboració!!!!

castell 1 castell 2

I és clar, el dia no podria passar sense els ja tradicionals Jocs Florals de l'escola. Tots els nens i nenes, de 1er fins a 6è, s'han esforçat molt per fer unes obres literàries de qualitat que han posat molt difícil al jurat la selecció dels guanyadors. Nois i noies, cada any ho feu millor!!

jocs

Gràcies a totes les persones que heu fet possible celebrar una diada tan especial... i fins l'any que ve!