banner noticias

Carnaval dels alumnes EI i EP

Els alumnes d’educació infantil i primària durant tota la setmana han rebut la visita de Sa majestat el rei carnestoltes i la seva família que ens han anat indicant de que ens havíem de disfressar. Tots els alumnes han anat de pijama, amb un antifaç, disfressats d’esportistes, amb el pèl pintat o perruca. Ha sigut una setmana molt intensa en la que ens ho hem passat genial.

Aquest any els alumnes d’Educació Infantil i primària s’han disfressat de plats gastronòmics on els cuiners els alumnes de 6è, els @terexefs, han sigut els encarregats de confeccionar el menú aquest magnífic menú.

6e

Hi ha hagut una mica de tot: plats saludables, plats dolços, plats d’altres països... fins i tot d’aquells plats que agraden a petits i grans.

Els més petits de l’escola anaven disfressats de fruites molt originals i amb uns colors molt llampants que feien ganes de menjar-se-les.

p3

P-3: taronges i maduixes

p4

P-4: plàtans i kiwis

p5

P-5: síndries i pinyes

A continuació, van aparèixer els alumnes de 1r i 2n que eren la nit i dia. Els alumnes de 1r portaven uns plats molt equilibrats per portar una vida saludable mentre que 2n duien .....

1r

1r: amanida i fideus

2n

2n: ous amb bacó i patates fregides

Les nostres menú s’ha tornat boig, els postres van davant del plat principal. Els alumnes de 3r i 4t donen el toc dolç.

3r

3r: iogurt i gelat de diferents sabors

4t

4t: merenga i pastissets

Per finalitzar, els alumnes de 5è van fer la fusió gastronòmica de dos països, Espanya i Japó.

5e

5é: paella i sushi

 

També s’ha de comentar que la nostra escola, com fa els últims 4 anys, col·labora amb el guarniment dels carrers de Vilanova i la Geltrú. La FAC amb molta feina i coratge, ha engrescat a escoles, associacions i carrers veïnals a guarnir els carrers pel Carnaval. En els darrers anys ha augmentat el nombre de participació fins a 35, tot un èxit de participació.

Aquest any hem decorat el carrer col·legi fent mantons realitzats amb penja-robes i llana de molts colors.

Això no hagués sigut possible sense l’ajuda i la participació de les famílies d’educació infantil i primeria, amb les que vam fer uns tallers amb els alumnes de 5è i 6è. Van ser dues tardes on van col·laborar molts pares i mares i us hem de donar les gracies ja que no ho podríem haver fet. Moltes gràcies! L’any que ve més!

IMG 20180206 170405

IMG 20180206 170113

IMG 20180206 164656

La nostra façana també va ser guarnida, seguint la mateixa temàtica que el carrer però en aquest cas hem de donar les gràcies als alumnes de cicles formatius per la confecció dels mantons.


En el nostre canal youtube de l'escola podràs verure tots els nostres balls. Clica aquí