banner noticias

Nadal de Ed. Infantil i ed. Primària

Un altre NADAL viscut amb intensitat, il·lusió i alegria.

Començàvem preparant la nostra participació en la Marató de TV3 que col·laborava amb la investigació de les malalties infeccioses. Quina gran feina van fer els alumnes! Després d'una estona de motivació tots i totes van voler participar fent una manualitat nadalenca , per vendre-les el dia 15 a la paradeta de l'escola. Va ser tot un èxit, ho vam vendre tot i vam recollir 1050'31€.

Els passadissos també van quedar guarnits amb uns cantaires molt divertits, totes les cares dels alumnes cantant nadales per l'escola.

Com cada any vam oferir a les famílies d'educació Infantil un festival on els infants ens van traslladar al passat de la història musical ballant i cantant cançons dels anys 60, 70, 80, 90 i 2000! Com vam gaudir tots d'aquests petits artistes!

Els alumnes de Primària també van oferir a les seves famílies un recital de cançons i poemes ben animat que com cada any ho van fer genial!

Tot això més altres activitats com la visita dels Reis, la representació dels Pastorets i del Castell Màgic, la col·laboració amb les estrelles del Make a wish... han fet que aquest Nadal sigui extraordinari.

Gràcies a tothom per la vostra col·laboració

 

Properament penjarem els videos dels nadals al nostre canal Youtube