banner noticias

EL CASTELL MÀGIC i el seu teatre de titelles

Una iniciativa que va sorgir ja fa uns 6 cursos d'un grup de pares i mares de l'escola on van idear FER UN TEATRE DE TITELLES per GAUDIR, per APRENDRE I per COMPARTIR.

Un bon grup de mares i alguns pares juntament amb la Núria van decidir reunir-se i any rere any oferir les seves representacions: les de sempre i també algunes de noves... històries plenes d'imaginació, humor i valors.

Què pretén el Castell Màgic?

- Passar i fer passar una bona estona amb les històries que més agraden als vostres fills, filles i alumnes: La Soca de Nadal, La llegenda de Sant Jordi, En Fumera com a novetat d'aquest curs, els Tres porquets, El món de Sta Teresa...

- Compartir el que saben i poden fer, col·laborant en l'educació dels nens i nenes de l'escola.

- Ajudar a descobrir en aquests grans contes valors com la col·laboració, la generositat, l'amistat...

També es van proposar fer uns tallers de titelles amb tots els nens i nenes d'Infantil i Primària i les seves famílies però aquest curs no ho han pogut tirar endavant. Una experiència també inoblidable que esperem el curs vinent sí ens puguin oferir!

Convidem a tots i totes els que vulgueu participar ens ho feu saber. Encantats de poder ampliar el grup i fer i preparar noves i divertides històries.

Gràcies de debò als que ja formeu part, sou i ens feu sentir una gran família, deixeu moltes coses per venir a assajar, preparar les titelles, els tallers, el diàleg... Gràcies per demostrar any rere any que l'escola és cosa de tots i totes!

SANT JORDI A L’ESCOLA

A l'escola ens agrada celebrar el dia de Sant Jordi, un dia molt especial perquè els carrers s'omplen de llibres i roses, i on la cultura passa a ser el centre d'interès de la jornada. Per això pensem que l'escola ha de reflectir aquest clima de festa i cultura, i ho fem a través d'activitats especials durant tot el dia.

Aquest any hem pogut gaudir de la col·laboració d'àvies i avis dels nens i nenes d'educació infantil, que ens han ajudat a fer manualitats variades i flors per celebrar una data tan assenyalada. Tant els avis com els infants s'ho han passat molt bé amb l'experiència intergeneracional!!!

avis

A educació primària també hem pogut gaudir d'uns col·laboradors excepcionals que ens han guiat en una gimcana lingüística: els pares i mares dels nois i noies de 3er, 4rt, 5è i 6è. A través de la gimcana hem après que els jocs també serveixen per aprendre llengua, i d'una manera ben divertida.

ep1 ep2

Uns altres col·laboradors inesgotables són els pares i mares que, una any més, ens han animat la tarda amb el Castell Màgic i la obra de titelles "La llegenda de Sant Jordi", que ha tingut un èxit aclaparador.

Gràcies a tots ells per la seva col·laboració!!!!

castell 1 castell 2

I és clar, el dia no podria passar sense els ja tradicionals Jocs Florals de l'escola. Tots els nens i nenes, de 1er fins a 6è, s'han esforçat molt per fer unes obres literàries de qualitat que han posat molt difícil al jurat la selecció dels guanyadors. Nois i noies, cada any ho feu millor!!

jocs

Gràcies a totes les persones que heu fet possible celebrar una diada tan especial... i fins l'any que ve!

ZONA EDUCACIÓ 2018

Del 18 al 26 d'abril tindrà lloc, a Vilanova i la Geltrú, la vuitena edició de la Zona Educació: Sortides educatives i professionals del Garraf.

A més de la fira pròpiament dita (dimecres 25 i dijous 26), hi haurà unes xerrades informatives sobre temes relacionats amb l'educació i el treball.

zona E-page-001