• slider 18.png
  • slider 16.png
  • Twitter i Insta.png
  • slider 17.png
  • slider pgina web.png

#TOTANIRABE

WhatsApp Image 2020-03-30 at 16.53.21

Tot això passarà i tornarem a jugar, abraçar-nos, estudiar, sortir al pati, anar d'excursió i aprendre que és important respectar i estimar totes les persones.
Sou unes i uns campions!!! Ho esteu fent molt bé!!! I estem segurs que TOT ANIRÀ BÉ!!!

Planning familiar @les tereses - En temps de COVID-19

#joemquedoacasa

En temps de COVID-19 hem preparat una proposta de planning amb recomanacions per a totes les famílies del nostre centre i per a tots/es aquells/es que les volgueu seguir.

#continuemambtu

 

Planning familiar lestereses-min

PREMI CARTA A QUI MALTRACTA

Un any més el nostre centre, amb l’alumnat de 3r i 4t d’ESO, participa en el Premi Carta a qui maltracta convocat per l’Associació de dones La Frontissa i l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú. Aquest concurs consisteix en la redacció d’un text original per part de joves entre 14 i 18 anys que transmeti un missatge a un maltractador, i té com a objectiu promoure la sensibilització del jovent davant la violència masclista.

Emmarcat dins els actes commemoratius del Dia Internacional de la No Violència contra les dones, el passat divendres, dia 22 de novembre, a la Sala Noble de la Casa Olivella, va tenir lloc l’acte de lliurament dels premis. El jurat ha atorgat el segon premi a la nostra alumna Júlia Cabistany Martín, de 4t d’ESO, pel seu text signat amb el pseudònim “La tinta”. Moltes felicitats pel teu treball i per teva producció literària! Aquí podreu llegir la carta premiada.

Amb aquesta iniciativa conjunta entre Centres educatius, La Frontissa i la Regidoria d’Equitat de l’Ajuntament, continuarem treballant per la igualtat i la lluita contra la violència masclista.

IMG 20191122 181910 IMG 20191122 183439

Celebrem Santa Teresa els alumnes d'EI i d'EP

Aquest any els alumnes d’educació infantil i primària hem gaudit moltíssim amb una celebració molt i molt especial! Som molts més alumnes i per tant, molts infants amb ganes de festa!

Ens hem barrejat per cursos i junts hem après els uns dels altres. Vam iniciar el dia organitzant-nos i preparant diferents espais. Uns nens/es van realitzar les dinàmiques a l’edifici de la Rambla de Pau i d’altres a l’edifici de la Rambla Principal. Vam començar el dia amb una celebració que l’Agustí va preparar per tal de conèixer una mica més a Teresa. També, vam veure un PowerPoint amb els moments més importants de la seva vida...

Seguidament, després d’anar al pati i carregar les piles, vam iniciar els 6 tallers, adaptats a les diferents edats i molt engrescadors per als nens i nenes. Aquests consistien en fer un arbre genealògic, construir muralles, representar novel·les de cavallers, plantar llavors, ballar com les monges de “Sister Act” i descobrir el valor de l’amistat tot fent referència a moments important de la vida de Santa Teresa.

I això no es va acaba aquí... la tarda arribava plena d’espectacles i animació. El mag ZAPPA ens va oferir els seus trucs de màgia i ens va deixar a tots encantats. Al pati, la CUCA ens va fer jugar i ballar amb músiques divertides. I per berenar, els melindros i la xocolata ens van endolcir el final de la festa!

IMG 1726

IMG 1733

IMG 1789

IMG 1840

IMG 1846

IMG 1917

IMG 1952

IMG 1969

IMG 1987

IMG 20191015 093807