• slider 18.png
  • slider 17.png
  • slider 16.png
  • slider pgina web.png
  • Twitter i Insta.png

Volunteers in action

Aquest curs continuem impulsant el projecte multilingüe de la nostra escola mitjançant la participació dels alumnes de 5è, Llaguts, en un projecte eTwinning.

etwining 1 logo

eTwinning és la comunitat de centres escolars d’Europa. Es tracta d’una plataforma que ofereix als equips educatius dels centres escolars dels països europeus participants, poder comunicar-se, col·laborar, desenvolupar projectes, compartir… o el que és el mateix, sentir-se i formar part de la comunitat educativa més atractiva d’Europa.

“Volunteers in action” és el projecte que hem iniciat a l’octubre i tindrà una durada de 8 mesos. Aquest el realitzem juntament amb 3 escoles de Grècia i una d’Itàlia amb un total de 142 alumnes i 5 professors.

etwining 2 portada

Es tracta d’un projecte transversal que pretén desenvolupar les competències socials i cíviques dels alumnes a través d'una aventura. Aquesta es vehicula mitjançant diferents reptes: ambientals, culturals i socials. Els alumnes esdevenen voluntaris que necessiten estudiar i investigar situacions diverses, resoldre problemes de la vida real i protegir el seu patrimoni cultural i natural.

La llengua de comunicació és en tot moment l’anglès.

Els alumnes participants ja han dut a terme les primeres activitats:

-       crear un avatar propi.

etwining 3 avatar 1

-       introduir el seu perfil a l’espai de treball (TwinSpace).

etwining 3 avatar 2

-       participar en fòrums sobre les seves rutines diàries, els seus hobbies i sobre el Nadal al nostre país.

etwining 4 forum

-       Parlar dels sentiments propis i del que significa per a ells la nostàlgia, amb l’objectiu d’elaborar un poema col.laboratiu amb els companys/es de les altres escoles i participar en la XVIII edició l’any 2022 de la competició Castello di Duino International Poetry and Theater Competition

-       Pujar una fotografia grupal al l’espai de treball en format trencaclosques per a que el puguin resoldre els alumnes de les altres escoles.

etwining 5 puzzle

De ben segur que per aquests nois i noies, aquest serà un projecte que comportarà grans aprenentatges i vivències, tant a nivell acadèmic, com personal.

Encara ens queden moltes i diverses activitats per continuar aprenent i gaudint.

Us mantindrem informats!

Projecte Multilingüe.