• slider 16.png
  • Twitter i Insta.png
  • slider pgina web.png
  • slider 18.png
  • slider 17.png

PROGRAMA ERASMUS+ “UNA EXPERIÈNCIA ENRIQUIDORA”

La nostra escola fomenta activitats de mobilitat internacional amb pràctiques formatives per a l’alumnat de Cicles Formatius de Grau Mitjà. El seu objectiu és potenciar la qualitat de l’ensenyament post obligatori, millorar la competència lingüística de l’alumnat participant i oferir experiències professionals en empreses d’Irlanda.

Aquest setembre, des del nostre centre, està participant en aquest projecte un alumne de segon de Gestió Administrativa. La seva experiència està resultant satisfactòria.

“Els primer 15 dies han estat bé en general, tot i que el principi ha sigut més difícil pel fet de buscar-nos la vida per arribar als llocs, però tot s'ha resolt bé.

El millor amic que pots tenir a part del Google Maps, o el mapa que ens van donar al principi, és realment la targeta mensual. No haver de preocupar-se de pagar per viatges, i poder anar en qualsevol transport i a qualsevol lloc.

Hi ha molts llocs culturals que encara no he tingut l’oportunitat de visitar. Però com els caps de setmana la majoria de llocs turístics són gratuïts, doncs el millor és aprofitar.

 

Pel que fa a la feina, la veritat és que estic molt a gust, amb uns companys que m’han rebut bé i estic aprenent d’aquesta experiència.

 

Amb la família acollidora estic bé, em tracten com si fos un fill.”

Implementant aquest projecte, el nostre centre vol formar alumnes en què la creativitat, la presa de decisions, el pensament crític, el treball cooperatiu, l’autonomia i responsabilitat i l’aprenentatge d’idiomes són competències imprescindibles per arribar a ser ciutadans globals, compromesos i capaços de transformar el món.


IMG-20210914-WA0004