• slider 16.png
  • Twitter i Insta.png
  • slider 18.png
  • slider pgina web.png
  • slider 17.png

Uns Jocs Florals 21 diferents...

Enguany, al nostre centre, hem celebrat el concurs literari dels Jocs Florals en un format una mica diferent però no menys important. Així, el dia 28 d’abril, a l’etapa de l’ESO, van poder gaudir, de manera telemàtica, de la lectura dels emotius i expressius textos guanyadors i de diferents actuacions musicals. El nostre alumnat és un artista i el jurat no ho ha tingut gens fàcil! Voleu conèixer els guanyadors i guanyadores? El punt de sortida havia de girar entorn al lema del curs “UNITS”, tenint en compte les diferents vessants d’inclusió, reconciliació i diversitat.
A 1r d’ESO A, el primer premi ha estat pel text “La recepta de la unió” escrit per l’Andreu Sogas. En segona posició “La noia del carrer” de Mireia Orovich. De 1r d’ESO B, el text guanyador s’ha decantat per “Nosaltres podem amb tot” de l’autora Rodaina El Madaoui. En segona posició “Tots estem units” del Nil Martorell.
De 2n d’ESO A, el text guanyador ha estat “El perdó” de l’autora Alba Drago. En segona posició, el text guanyador ha estat per a la poesia “Junts estem units” de la Judith Cañete. De 2n d’ESO B, el text guanyador és “La veritable força” de l’Arnau Casanovas. I en segona posició “Estimat diari, hem canviat?” de Laura Soto.
A 3r d’ESO A, el text guanyador és del Hans Capapey, i es titula “Un dia al segle XXI”. En segona posició, la guanyadora ha estat Maria Fuentes amb l’escrit “La ment d’un mateix”. A 3r d’ESO B, el text guanyador és de l’Agneta Cañadas i porta per títol “Dos ocells de mateixa ploma”. En segon lloc, el text guanyador és “Entre corda i corda es fa el llaç” de l’autora Sara Perveen.
A 4t d’ESO A, el text guanyador ha estat “Carta a la vida” de Julia Claeys. I en segona posició “Final de curs” del Martí Sogas. A 4t d’ESO B, el primer premi ha estat per la Marina Ventura amb un text sense títol. En segona posició “Les papallones” de l’Ana Alcaraz.
Donem l’enhorabona a tot l’alumnat que ha participat i ha demostrat una gran qualitat en la producció dels seus textos. I també felicitats als petits artistes-músics que ens han captivat amb una bonica peça musical.
Us hi esperem a tothom l’any vinent!

Collage 2021-05-05 23 00 19 Collage 2021-05-11 00 11 32