• slider 18.png
  • Twitter i Insta.png
  • slider 16.png
  • slider pgina web.png
  • slider 17.png

Carnaval d'EI i EP 2021

Us fem un petit repàs de totes les activitats que vam fer durant la setmana de Carnaval.

Divendres 5 de Febrer, el Carnestoltes i les famílies, van donar les consignes pels diferents dies de la setmana: venir amb pijama, portar roba d’adult, portar un accessori i venir disfressats com ells vulguessin.

El dijous de Carnaval, els alumnes van tenir l’oportunitat de portar entrepà de truita per esmorzar, seguint així la tradició. El mateix dia per la tarda, ens van visitar Les Txarangues Vilanovines; els alumnes s’ho van passar en gran! És una iniciativa que ben segur repetirem perquè ha estat genial!

Perquè tot estigués preparat per a l’ocasió, els alumnes de 6è van fer un taller amb pares que van venir a l’escola per ensenyar-los a fer voltar les banderes. S’ho van passar d’allò més bé! 

Arriba el divendres! Dia de lluir les disfresses que amb tant d’esforç i il·lusió es van preparar. Va ser un dia molt especial!

Aquest any, tot i les circumstàncies, l’escola no s’ha volgut perdre la celebració de Carnaval tan característica de la nostra ciutat. Per aquest motiu, la temàtica ha estat la música; diferents estils musicals han estat els protagonistes de les disfresses:

P3 van ser uns representants de hip hop;

P4 van disfressar-se de hippies representant l’estil dels anys 60;

P5 es va lluir amb uns vestits de flamenco;

1r amb plomes i serrells van plasmar a la perfecció l’estil del charleston;

2n ens va transportar al Brasil amb la música de la samba;

3r i uns autèntics texans van endinsar-nos en la música country;

4t es van encarregar de transmetre l’energia de l’estil del reggae;

i el seu rock&roll ens van fer passar una estona d’allò més canyera i,

, juntament amb les famílies del Carnestoltes, van ser els encarregats de portar les banderes de cadascuna de les classes.

Feu una ullada al Carnaval tan especial que hem viscut!

carnaval