• slider 16.png
  • slider pgina web.png
  • slider 17.png
  • Twitter i Insta.png
  • slider 18.png

Apropem la cultura a l’alumnat d’ESO, mitjançant el Premi Menjallibres

Aquest dilluns, dia 1 de febrer, han començat les trobades amb escriptors dins del Premi Menjallibres 2021, projecte organitzat per l’Institut Municipal d'Educació i Treball (IMET) de Vilanova i la Xarxa Municipal de Biblioteques. Enguany és la 4a edició d’aquest projecte que té com a objectiu fomentar els hàbits lectors i la cultura entre els i les joves de 1r i 2n d’ESO. A més, aquest curs amplia el seu format adreçant-lo també a alumnes de 3r i 4t d’ESO.

Els nois i noies que hi participen han de llegir les tres obres finalistes seleccionades per un grup promotor format per representants del professorat, de l’alumnat de centres de secundària, de les llibreries locals, de les biblioteques municipals i una autora local.

En aquesta ocasió, l’escriptor que ha protagonitzat la trobada amb l’alumnat participant és en Lluís Prats, autor de la novel·la Kambirí, guardonada amb el Premi Ramon Muntaner i inspirada en fets reals. Una nena òrfena de 8 mesos, la Kambirí (Favour a la vida real), arriba a l’illa de Lampedusa després de bolcar la patera on viatjava durant la travessia pel Mediterrani i és rescatada pel doctor Il dottore Pietro Bartolo.

Una novel·la en què Lluís Prats retrata bones persones, tal com comenta ell mateix.

La propera trobada serà el dia 9 de febrer amb l’Emili Bayo, l’autor de Prop de les bombes. En aquesta ocasió hi participarà l’alumnat de 3r i 4t d’ESO.

IMG-20210201-WA0005

IMG-20210201-WA0008