banner noticias

ZONA E 2019

Benvolguts/des,ZONA E

 

Us informen que els dijous 4 i divendres 5 d’abril, a Vilanova i la Geltrú, tindrà lloc la 9a. edició de la Zona Educació. Sortides educatives i professionals del Garraf.

 

Com ja sabeu, es tracta d’una fira de l’educació postobligatòria (a partir de l’ESO) per tal que totes les persones interessades en formar-se puguin conèixer de primera mà l’oferta formativa existent al Garraf.

 

DATES, HORARI I LLOC

Dates i horaris:

Dijous 4 d’abril, , de 9 a 14 h i de 17 a 20 h

Divendres 5 d’abril,  de 9 a 14 h

Lloc: Plaça de Soler i Carbonell (Plaça del Mercat)

 

 

OFERTA FORMATIVA I PROFESSIONAL POSTOBLIGATÒRIA DE LA COMARCA: Batxillerats. Formació professional: cicles formatius de grau mitjà i grau superior. Cursos específics d'accés als cicles. Cursos de preparació per a les proves d'accés. Programes de Formació i Inserció (PFI). Formació Ocupacional. Ensenyaments Artístics: Música. Ensenyaments Artístics: Arts Plàstiques i Disseny. Ensenyaments d'idiomes. Educació d'adults. Estudis universitaris. Formació contínua.

 

PUNT D'INFORMACIÓ I ORIENTACIÓ

La fira ofereix, també, una atenció personalitzada a l'alumnat a fi de donar-li resposta tant a qüestions generals que pugui plantejar com a consultes i dubtes més específics.