banner noticias

Sant Enric'19 dels alumnes d'Ed. Infantil i Primària

El divendres dia 25 de gener els alumnes d’Educació Infantil i de Primària hem celebrat el dia del fundador de la nostra escola, Sant Enric, amb un munt d’activitats durant tot el dia.

El matí l’hem dedicat a conèixer la vida de Sant Enric a través de jocs cooperatius: en grups, hem superat diferents proves i en cada prova hem aconseguit una peça d’un puzle. Al final del dia hem construït tots els puzles i hem pogut decorar l’escola amb moltes fotos de St. Enric, ha quedat molt bonic!!!!

 Imagen2 Imagen5 Imagen3 Imagen8 Imagen4 Imagen1 Imagen7

Imagen6Imagen9


A més a més volem donar les gràcies a les noies i al noi del cicle formatiu per l’ajuda que ens han donat amb els més petits, sense vosaltres no hagués estat possible!!!

A la tarda hem anat tots junts, nens, nenes, mestres i molts familiars que ens han acompanyat, fins a l’església de Sant Joan, on mossèn Agustí, el nostre capellà, ens ha oficiat una celebració per recordar a Sant Enric, i on entre tots hem escrit consells per millorar la nostra relació amb nosaltres mateixos, amb els altres, i amb Déu.

Imagen10

Finalment hem tornat a l’escola, molt cansats però contents pel dia que hem passat i que hem compartit amb tots els nostres companys i companyes.

Gràcies Sant Enric per aquest dia, i per tot el que vas fer per nosaltres!!