banner noticias

Nadal de Ed. Infantil i ed. Primària

Viure el Nadal a l'escola de les Tereses és únic i diferent!

Són dies plens d'actes, celebracions, paradetes solidàries i moltes coses més!

Els nostres alumnes són solidaris i ho demostren col·laborant a la “campanya de Càritas de Nadal”, recollint articles d’higiene. També, participant novament al projecte “Make a wish”, comprant estrelletes solidàries per fer realitat el somni de diferents nens, enguany han ajudat a en Bernat. Finalment, han creat diferents decoracions nadalenques per crear una paradeta solidària i fer una donació benèfica a la Marató de Tv3. Quina millor manera d'iniciar aquests dies festius que fent feliços als altres, regalem somriures!

També les famílies han pogut gaudir d'uns espectacles increïbles! Quins han estat els protagonistes???

Primer, els NENS I NENES D'EDUCACIÓ INFANTIL ens han fet viatjar al món dels musicals! Un festival fascinant ple de dances i cants de tota mena! Els petits de la casa no ens deixen de sorprendre mai… Ens han fet gaudir moltíssim!

Dies després, arribava el torn dels NENS I NENES DE PRIMÀRIA, amb la tradicional cantata! Cada curs ha interpretat una cançó en anglès, una altra en català i per acabar, han recitat un poema. Com sempre ens han deixat bocabadats! Novament, han sigut capaços d’emocionar-nos!

Els nostres alumnes transmeten IL·LUSIÓ, ALEGRIA i AMOR!

Per portar a terme aquest actes hi ha hagut moltes hores de dedicació i esforç, però realment val molt la pena…

Hem viscut moments MÀGICS que no oblidarem… Gràcies per la vostra entrega!

BON NADAL a TOTHOM!

Cantata EP

Festival EI

Marato Tv3 1

Marato Tv3