banner noticias

CELEBREM SANT ENRIC A INFANTIL I PRIMÀRIA

Un any més, els alumnes d’Educació Infantil i Primària, hem celebrat el dia de Sant Enric, fundador de la nostra escola. Hem après de manera lúdica i innovadora moltes coses de la seva vida i per tant, de la nostra història!

Hem iniciat el matí tot veient un vídeo fet amb dibuixos, la locució del qual ha estat feta per 4 alumnes de Cicle Superior. Amb la informació que ens ha proporcionat, hem passat una bona estona jugant al Trivial de Sant Enric: deu ni do de les preguntes!!!

També hem competit en grups fent ús de l’aplicació anomenada Kahoot amb els ipads, tot responent a un munt de qüestions de la vida del nostre fundador. Ha estat molt divertit!

Hem anat també a fer una celebració a la capella i li hem agraït a Sant Enric la seva iniciativa de fer a la ciutat la nostra escola.

La part creativa, l’hem desenvolupat fent uns vitralls que han decorat les nostres finestres! Han quedat molt bonics!

I finalment, hem tingut temps de passar una estona a la Biblioteca, fullejant llibres que va escriure Sant Enric i escoltant embadalits, històries de la seva vida que ens ha explicat l’Assumpció, una mestra que fa molts anys que treballa i que estima l’escola.

Ha estat un gran dia!!!

enric181

enric183

enric185

enric1812

enric1814