• Twitter i Insta.png
  • slider 16.png
  • slider pgina web.png
  • slider 18.png
  • slider 17.png

PROGRAMA ERASMUS+ “UNA EXPERIÈNCIA ENRIQUIDORA”

La nostra escola fomenta activitats de mobilitat internacional amb pràctiques formatives per a l’alumnat de Cicles Formatius de Grau Mitjà. El seu objectiu és potenciar la qualitat de l’ensenyament post obligatori, millorar la competència lingüística de l’alumnat participant i oferir experiències professionals en empreses d’Irlanda.

Aquest setembre, des del nostre centre, està participant en aquest projecte un alumne de segon de Gestió Administrativa. La seva experiència està resultant satisfactòria.

“Els primer 15 dies han estat bé en general, tot i que el principi ha sigut més difícil pel fet de buscar-nos la vida per arribar als llocs, però tot s'ha resolt bé.

El millor amic que pots tenir a part del Google Maps, o el mapa que ens van donar al principi, és realment la targeta mensual. No haver de preocupar-se de pagar per viatges, i poder anar en qualsevol transport i a qualsevol lloc.

Hi ha molts llocs culturals que encara no he tingut l’oportunitat de visitar. Però com els caps de setmana la majoria de llocs turístics són gratuïts, doncs el millor és aprofitar.

 

Pel que fa a la feina, la veritat és que estic molt a gust, amb uns companys que m’han rebut bé i estic aprenent d’aquesta experiència.

 

Amb la família acollidora estic bé, em tracten com si fos un fill.”

Implementant aquest projecte, el nostre centre vol formar alumnes en què la creativitat, la presa de decisions, el pensament crític, el treball cooperatiu, l’autonomia i responsabilitat i l’aprenentatge d’idiomes són competències imprescindibles per arribar a ser ciutadans globals, compromesos i capaços de transformar el món.


IMG-20210914-WA0004

Jocs Florals 2021 Educació Primària

Sant Jordi a la nostra escola!!!

Al llarg del mes d'abril, com tots/es sabeu, fa olor de llibres i roses! I arriba el temps en que el nostre alumnat prepara les seves narracions i poemes pels Jocs Florals...

Ohhh, diplomes i premis per honorar als petits escriptors...

Jocs Florals G1 Jocs Florals G2 Jocs Florals G3 Jocs Florals G4 Jocs Florals G5

També, fem extensiva la nostra celebració a la ciutat i com podeu veure, la nostra façana llueix amb motius de la Diada de Sant Jordi.

Us hi heu fixat?

 Jocs Florals façana

A més a més, per Sant Jordi hem portat a terme un dia ple de moments màgics. 

Tota l'escola ha gaudit d'activitats a l'aire lliure, aprofitant l'entorn de la nostra ciutat vilanovina. Ens hem distribuït per cicles i hem participat en diferents reptes relacionats amb la Llegenda de Sant Jordi. 

Hem buscat dents de drac, hem fet farinetes, hem fet pessigolles a la cua del drac, hem fet una rosa, hem creuat rius, hem enfilat pasta, hem fet construccions, hem saltat, i hem fet un infinit de reptes més, relacionats amb cavallers, princeses i dracs! 

Necessiteu evidències? Allà van fotos d'alumnes teresians valents i ferotges!

 Jocs Florals sortida1 Jocs Florals sortida2 

I al llarg de la tarda per recordar el dia de Sant Jordi, a l'escola, hem realitzat uns tallers de manualitats ben atractius. Els més peques de la casa s'han emportat una torreta i els més grans unes caixes de fusta. 

Però, totes aquestes creacions han estat dissenyades amb la tècnica "Decoupage" (handmade by students)

Mireu, mireu! L'art envaeix les nostres aules:

Jocs Florals tallers 

Quin luxe viure moments taaaaant bonics a l'escola! 

I... per si això no era suficient, hem creat un Blog literari a l'escola per afegir recomanacions de llibres. Aquesta és i serà una eina enriquidora per poder conèixer llibres que els hi agrada: https://n9.cl/oxyrt
 
El proper curs continuarem escrivint nous episodis... FELIÇ SANT JORDI 2021!


Uns Jocs Florals 21 diferents...

Enguany, al nostre centre, hem celebrat el concurs literari dels Jocs Florals en un format una mica diferent però no menys important. Així, el dia 28 d’abril, a l’etapa de l’ESO, van poder gaudir, de manera telemàtica, de la lectura dels emotius i expressius textos guanyadors i de diferents actuacions musicals. El nostre alumnat és un artista i el jurat no ho ha tingut gens fàcil! Voleu conèixer els guanyadors i guanyadores? El punt de sortida havia de girar entorn al lema del curs “UNITS”, tenint en compte les diferents vessants d’inclusió, reconciliació i diversitat.
A 1r d’ESO A, el primer premi ha estat pel text “La recepta de la unió” escrit per l’Andreu Sogas. En segona posició “La noia del carrer” de Mireia Orovich. De 1r d’ESO B, el text guanyador s’ha decantat per “Nosaltres podem amb tot” de l’autora Rodaina El Madaoui. En segona posició “Tots estem units” del Nil Martorell.
De 2n d’ESO A, el text guanyador ha estat “El perdó” de l’autora Alba Drago. En segona posició, el text guanyador ha estat per a la poesia “Junts estem units” de la Judith Cañete. De 2n d’ESO B, el text guanyador és “La veritable força” de l’Arnau Casanovas. I en segona posició “Estimat diari, hem canviat?” de Laura Soto.
A 3r d’ESO A, el text guanyador és del Hans Capapey, i es titula “Un dia al segle XXI”. En segona posició, la guanyadora ha estat Maria Fuentes amb l’escrit “La ment d’un mateix”. A 3r d’ESO B, el text guanyador és de l’Agneta Cañadas i porta per títol “Dos ocells de mateixa ploma”. En segon lloc, el text guanyador és “Entre corda i corda es fa el llaç” de l’autora Sara Perveen.
A 4t d’ESO A, el text guanyador ha estat “Carta a la vida” de Julia Claeys. I en segona posició “Final de curs” del Martí Sogas. A 4t d’ESO B, el primer premi ha estat per la Marina Ventura amb un text sense títol. En segona posició “Les papallones” de l’Ana Alcaraz.
Donem l’enhorabona a tot l’alumnat que ha participat i ha demostrat una gran qualitat en la producció dels seus textos. I també felicitats als petits artistes-músics que ens han captivat amb una bonica peça musical.
Us hi esperem a tothom l’any vinent!

Collage 2021-05-05 23 00 19 Collage 2021-05-11 00 11 32

L'aprenentatge servei de 3r d'ESO

Alumnes de tercer d’ESO de l’Escola Santa Teresa de Jesús de Vilanova organitzen una jornada de donació de sang. Serà el colofó del projecte sobre l’aparell circulatori i la sang que desenvolupen des del projecte d’aprenentatge servei i que vol anar més enllà dels continguts acadèmics propis del curs. Els alumnes treballen la imatge d’aquesta campanya, la difusió i faran l’acompanyament dels donants.
La nostra televisió comarcal, Canal Blau TV, ha fet difusió. Podeu veure la notícia en el següent enllaç:
Screenshot 20210423-184353 Samsung Internet

Més articles...

  1. FESTIVAL I CAN!