banner noticias

PREMI CARTA AL MALTRACTADOR

Un any més, en el marc del Dia Internacional per a l’eradicació de la violència contra les dones, el nostre centre, amb l’alumnat de 3r i 4t d’ESO, ha participat al Premi “Carta al maltractador”, que convoca l’associació de dones La Frontissa i la Regidoria de Convivència i Equitat de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú.  És un concurs que té com a objectiu promoure la sensibilització vers les violències masclistes entre el jovent.

Enguany, en la seva 21ª edició, el certamen ha rebut 108 cartes de quatre centres educatius de Vilanova i el jurat ha atorgat el segon premi a la nostra alumna Emma Padilla Gómez de 4t d’ESO, amb el text “Com un ocell ferit”.  Enhorabona per la teva producció literària i el missatge simbòlic que has volgut transmetre!

La situació sociosanitària no ha fet possible poder celebrar presencialment un acte oficial de lliurament del premi.  No obstant, les autores de les obres guanyadores han fet una lectura de les seves cartes que properament l’Ajuntament compartirà a les xarxes socials institucionals.

Amb aquesta iniciativa, el nostre centre continuarà treballant, entre el nostre alumnat, per la igualtat i la lluita contra la violència de gènere i també fomentant l’art d’escriure.

IMG 20201119 163228

 

IMG 20201119 153020

DIA UNIVERSAL DELS DRETS DELS INFANTS

Drets dels infants

Benvolgudes famílies,

El próxim dia 20 de novembre, se celebra el Dia Universal dels Drets dels Infants. La nostra escola organitzarà diferents activitats relacionades amb aquest acte per commemorar el dia.

També informar-vos que l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú ha organitzat una sèrie d'actes que es duran a terme durant el mes de novembre i que volem compartir amb tots vosaltres perquè pugueu participar-hi.

 

Drets dels infants 2

MIRAR-TE AMB FAMÍLIES

mirarte 1 mirarte 2

Quina bonica experiència!

El passat dijous 5 de març vam realitzar una nova experiència dins del marc del FEAC.

Vam poder fer, pares, mares i mestres una sessió d’Interioritat del projecte MIRAR-TE: Teixint el futur

 

mirarte3

Després de situar-nos, respirar profundament, relaxar-nos i fer silenci, vam gaudir d’una profunda i bonica experiència, fent un “quipú” recordant moments viscuts intensament de la nostra vida, moments durs i/o alegres, moments significatius... on anàvem fent un nus,, a una petita corda, per cadascun d’aquests moments viscuts... observant-los, agraint-los, acceptant-los... compartir-los en silenci, lligant-lo a una corda que ens unia a tots i totes.. i que va acabant sent el símbol que ens van emportar a casa com a record de la sessió...

 

mirarte4

Vam poder conèixer una mica més el que fan els nostres fills i filles a l’escola, ens podem imaginar com se senten... Va ser realment una molt bona estona plena de sentiments i emocions compartides que repetirem...

 

Serà fent EMAT, un Projecte, una estona al pati, una sessió d’Educació Física, un DFC o potser... Music class... qui sap? Sorpresa!!! Això sí us esperem a tots i totes els que vulgueu i pugueu venir i desitgem de debò que sigui aviat!

#TOTANIRABE

WhatsApp Image 2020-03-30 at 16.53.21

Tot això passarà i tornarem a jugar, abraçar-nos, estudiar, sortir al pati, anar d'excursió i aprendre que és important respectar i estimar totes les persones.
Sou unes i uns campions!!! Ho esteu fent molt bé!!! I estem segurs que TOT ANIRÀ BÉ!!!