• slider 1.png
  • slider-home_4.jpg

Serveis

SERVEI D'ACOLLIDA MATINAL

L’escola organitza un servei de permanència de 8 a 9 del matí, per als cursos de P3 fins a 6è d’EP. 

L’import d’aquest servei és de 40€ mensuals, i el cobrament es fa mitjançant rebut bancari. En el cas que necessiteu fer ús d’aquest servei alguns dies del més (no tots), l’import és de 4€ al dia si sou socis de l’AMPA i 7€, si no ho sou. Tingueu en compte que aquests preus es redueixen a partir del segon fill que faci ús del servei.

Monitora: Verónica Giménez

MENJADOR ESCOLAR

Els alumnes el poden utilitzar com a usuaris fixos (7,80€/dia) o eventuals (8,90€/dia). El tiquet es treu a la recepció de l’escola, abans de les 9.30 del matí.

També hi ha l’opció de comprar un talonari de 10 tiquets a 80€.

GABINET PSICOPEDAGÒGIC

El gabinet està integrat per dues psicòlogues, que es coordinen amb l’Equip d’Atenció a la Diversitat del centre, amb l’Equip d’Assessorament Psicopedagògic (EAP) i amb altres serveis educatius externs:
Xaro González, per a ESO i CF. Horari: dilluns de 16 a 20h.
Lourdes Lalaguna, per a EI i EP. Horari: dimarts de 15 a 18h i dijous de 15 a 17h.

Es fa una tasca personalitzada i adaptada a les necessitats que l’escola i les famílies presenten, respecte els seus alumnes i els seus fills: dificultats d’aprenentatge, conflictes familiars, aspectes conductuals…

Els casos que requereixen una teràpia més continuada són derivats a un/una psicòleg/a extern/a.

PROINFÀNCIA

caixa-proinfancia-nueva-imagen tcm120-560543

Aquest programa va dirigit a nens/es i adolescents d'edats compreses entre els 3 i 18 anys que es trobin en situació socioeconòmica desfavorida i, a l'hora, que necessitin una atenció personalitzada per tal d'afavorir la seva millora personal i acadèmica.

ASSEGURANÇA ESCOLAR D’ACCIDENTS

Els alumnes reben assistència mèdica si pateixen algun accident a l’escola, a les excursions, visites culturals, etc.

ASSEGURANÇA PEL PORTÀTIL DE L’ALUMNAT

Es posa a disposició de les famílies un servei externalitzat d'una assegurança per als portàtils nous comprats a la botiga PCbox ,ubicada a la Rambla Castell,51 de Vilanova i la Geltrú.

SALUT ESCOLAR

D’acord amb la Conselleria de Sanitat de la Generalitat de Catalunya es realitzen:
• Exploracions buco-dentals a 1r PRI i 6è.
• Vacunes: a 6è PRI VPH 3 dosis (nenes), Antihepatitis A+B 3 dosis (tots) i Antivaricelosa 2 dosis (aquells que no l’han passat)

A 2n ESO Tetanus i Difteria

També és realitzen diferents activitats relacionades amb la salut: (acabar de mirar)
• CRIC-CROC a INFANTIL
• Tallers de sexualitat a PRI i ESO

AJUDES A L’ESTUDI

El Centre tramita les beques que ofereix l’Estat, la Generalitat, l’Ajuntament o qualsevol altra entitat.

BORSA DE TREBALL

El colegio Santa Teresa de Jesús tiene la voluntad de facilitar la inserción laboral de sus alumnos y ex alumnos, es por eso que organizamos el servicio de "Bolsa de Trabajo" para todos los alumnos interesados en acceder al mercado laboral.
Mediante el seguimiento tutorial y la coordinación de la Bolsa de Trabajo atendemos las solicitudes de las empresas de acuerdo con el perfil profesional y las condiciones de trabajo solicitadas.

"EI x YOU" ESCUELA DE IDIOMAS

El centro ofrece la posibilidad de ampliar los conocimientos en lenguas extranjeras en nuestra propia escuela de idiomas. 

En el "EI x you" te ofrecemos cursos que engloban un aprendizaje continuo y autónomo, con profesores nativos y con posibilidad de certificarse té dentro de los niveles establecidos por marco común europeo.

VENTA DE EQUIPAMIENTO DEPORTIVO, BATES, LIBROS Y MATERIAL

En nuestra escuela puede comprar el equipamiento deportivo y las batas, de lunes a viernes en horario de tarde. Recuerde que si sois socios del AMPA podrá disfrutar de un descuento del 10% sobre el PVP. Durante el mes de julio os facilitaremos la adquisición de los libros y material escolar.