• slider-home_4.jpg
  • slider 1.png

Serveis

SERVEI D'ACOLLIDA MATINAL

L’escola organitza un servei de permanència de 8 a 9 del matí, per als cursos de P3 fins a 6è d’EP. 

L’import d’aquest servei és de 40€ mensuals, i el cobrament es fa mitjançant rebut bancari. En el cas que necessiteu fer ús d’aquest servei alguns dies del més (no tots), l’import és de 4€ al dia si sou socis de l’AMPA i 7€, si no ho sou. Tingueu en compte que aquests preus es redueixen a partir del segon fill que faci ús del servei.

Monitora: Verónica Giménez i Rosa Fernández.

MENJADOR ESCOLAR

Els alumnes el poden utilitzar com a usuaris fixos (8,10€/dia) o eventuals (9,20€/dia). El tiquet es treu a la recepció de l’escola, abans de les 9.30 del matí.

També hi ha l’opció de comprar un talonari de 10 tiquets a 83€.

GABINET PSICOPEDAGÒGIC

El gabinet està integrat per dues psicòlogues, que es coordinen amb l’Equip d’Atenció a la Diversitat del centre, amb l’Equip d’Assessorament Psicopedagògic (EAP) i amb altres serveis educatius externs:
Xaro González, per a ESO i CF. 
Míriam Espinàs, per a EI i EP.  

Es fa una tasca personalitzada i adaptada a les necessitats que l’escola i les famílies presenten, respecte els seus alumnes i els seus fills: dificultats d’aprenentatge, conflictes familiars, aspectes conductuals…

Els casos que requereixen una teràpia més continuada són derivats a un/una psicòleg/a extern/a.

PROINFÀNCIA

caixa-proinfancia-nueva-imagen tcm120-560543

Aquest programa va dirigit a nens/es i adolescents d'edats compreses entre els 3 i 18 anys que es trobin en situació socioeconòmica desfavorida i, a l'hora, que necessitin una atenció personalitzada per tal d'afavorir la seva millora personal i acadèmica.

ASSEGURANÇA ESCOLAR D’ACCIDENTS

Els alumnes reben assistència mèdica si pateixen algun accident a l’escola, a les excursions, visites culturals, etc.

ASSEGURANÇA PEL PORTÀTIL DE L’ALUMNAT

Es posa a disposició de les famílies un servei externalitzat d'una assegurança per als portàtils nous comprats a la botiga PCbox ,ubicada a la Rambla Castell,51 de Vilanova i la Geltrú.

SALUT ESCOLAR

D’acord amb la Conselleria de Sanitat de la Generalitat de Catalunya es realitzen:

• Exploracions buco-dentals a 1r PRI i 6è.
• Vacunes: a 6è PRI VPH 3 dosis (nenes), Antihepatitis A+B 3 dosis (tots) i Antivaricelosa 2 dosis (aquells que no l’han passat). A 2n ESO Tetanus i Difteria

També és realitzen diferents activitats relacionades amb la salut: (acabar de mirar)

• CRIC-CROC a INFANTIL
• Tallers de sexualitat a PRI i ESO

AJUDES A L’ESTUDI

El Centre tramita les beques que ofereix l’Estat, la Generalitat, l’Ajuntament o qualsevol altra entitat.

BORSA DE TREBALL

El col·legi Santa Teresa de Jesús té la voluntat de facilitar la inserció laboral dels seus alumnes i ex alumnes, és per això que organitzem el servei de "Borsa de Treball" per a tots els alumnes interessats a accedir al mercat laboral.
Mitjançant el seguiment tutorial i la coordinació de la Borsa de Treball atenem les sol·licituds de les empreses d'acord amb el perfil professional i les condicions de treball sol·licitades.

"EI x YOU" ESCOLA D'IDIOMES

El centre ofereix la possibilitat d'ampliar els coneixements en llengües estrangeres en la nostra pròpia escola d'idiomes.

En el "EI x you" t'oferim cursos que engloben un aprenentatge continu i autònom, amb professors natius i amb possibilitat de certificar-se te dins dels nivells establerts per marc comú europeu.

 

VENDA D'EQUIPAMENT ESPORTIU, BATS, LLIBRES I MATERIAL


A la nostra escola pot comprar l'equipament esportiu i les bates, de dilluns a divendres en horari de tarda. Recordi que si sou socis de l'AMPA podrà gaudir d'un descompte del 10% sobre el PVP. Durant el mes de juliol us facilitarem l'adquisició dels llibres i material escolar.