banner noticias

5a Trobada FEAC

logo lema  FEAC-logo 

al FEAC estem...

EN CLAU... DE SER

E. Infantil... infants

E. Primària... nen o nena

E. Secundària... tu mateix!


DIJOUS 27 d'abril a les 15'15h.


Tema 5a trobada aquí

QR 5a trobada

VINE I PARTICIPA!

4a Trobada FEAC

logo lema  FEAC-logo 

al FEAC estem...

EN CLAU... DE COMPROMÍS

E. Infantil... a compartir

E. Primària... per la cura de l'entorn

E. Secundària... amb el voluntariat


DIJOUS 9 de març a les 15'15h.


Tema 4a trobada aquí

QH 4 trobada

VINE I PARTICIPA!

 

Fish&Cips 2017

El passat dia 16 de gener, l’equip del Programa Fish&Cips produït per televisió de Catalunya i Triacom Audiovisual, va visitar la nostra escola per fer un càsting a 10 alumnes, prèviament seleccionats, de la classe de 6è de primària . Després de tres setmanes de nervis, ens han comunicat que hem passat el càsting i que per tant, anirem a concursar juntament amb una altra escola de Catalunya. Així doncs, el proper dimecres dia 22 de febrer, es farà la gravació al estudis de televisió. A part dels concursants, el públic del programa estarà compost per la resta de companys de 6è, pels alumnes de 5è, i per les dues classes de 1r de l’ESO.

 

L’objectiu d’aquest programa és el d’estimular l’aprenentatge de l’anglès mitjançant el joc i la música. Durant 30 minuts, els concursants de dues escoles competeixen tot realitzant les següents proves:

 

VOCABULARI. Es realitza una de les següents proves:

a) Blind Words: formar una paraula de quatre lletres amb els ulls tapats.

b) Twisted Cubes: ordenar les paraules que hi ha a quatre cubs per construir una frase en anglès.

c) Boom Balloon: un globus es va inflant a poc a poc. Han de donar la resposta correcta per poder-lo passar a l’altre equip abans que esclati.

 

CRAZY BALLS: trobar paraules en una piscina de boles  i classificar-les segons el camp semàntic al qual pertanyin.

 

HEY DJ: identificar paraules o frases dins d’una cançó de moda.

 

WILD SPLASH: els concursants corren el risc de ser ruixats amb una substància llefiscosa si no encerten la resposta.  Les preguntes poden ser  de maths, spelling or “X or not X” 

 

 

Tot i ser un concurs, FISH&CHIPS no pretén posar a prova coneixements, sinó que els nois i noies gaudeixin amb l’anglès. És, sobretot, un espai de diversió amb uns continguts propers a la seva audiència, d’entre 8 i 12 anys, on es riu, es balla i es canta en anglès. De fet, un dels seus punts forts és una divertida cançó sintonia que s’acompanya d’una coreografia que tots els nois i noies segueixen fàcilment. 

 

Podeu veure una de les edicions i altres informacions del programa en la següent adreça:

 

http:// http://www.ccma.cat/tv3/super3/fish-and-chips/

 

 Des d’aquí volem donar molta sort als nostres concursants!

fish

OLIVIA: English Auxiliary Assistant

Hi, my name is Olivia and I am the English Auxiliary Assistant here at school. I wanted to thank everyone for the friendly and loving welcome that I received from my first day here at Santa Teresa de Jesus. I have had such a brilliant time working with all of the students and I hope they enjoyed their time with me equally as much. I am very pleased that the children got involved in all my activities and it has been great to see their English developing week after week. I was made to feel like part of the 'family' and I think the school is fantastic. I am very sorry to be leaving, as I have loved working here and I will miss all the staff and the students a lot. I have had a fantastic experience that I will never forget, so thank you for that.

olivia