banner noticias

Els de 5è treballem per aturar el Bulling

Els alumnes de 5è de Primària vàrem estar tota una setmana treballant de manera diferent a través del projecte Design for Change. Amb aquest projecte es vol demostrar que els nois i noies podem transformar el món a través de canviar petites coses del nostre entorn més proper.

L’aspecte que vam decidir canviar perquè no ens agrada va ser el Bullying o assetjament entre companys. Per fer-ho vam estar fent propostes, votacions, debats, investigació...., i ens va semblar que és important que les persones que veuen casos d’assetjament no es quedin sense fer res, que intervinguin, perquè només així podem aturar els acusadors .

És per això que vam fer un experiment social, vam anar pel carrer i vam fer veure que un grup de companys assetjaven a un altre. Ens va agradar veure que en tots els casos va haver-hi gent que va reaccionar i va intervenir per evitar la situació. En alguns moments ho vàrem passar malament, perquè la gent ens va renyar molt!!!, però això és el que pensem que ha de passar, i per això estem molt contents d’haver fet aquest projecte i de veure que els ciutadans estan conscienciats de que no es poden permetre situacions d’assetjament.

Ja hem canviat una mica el nostre entorn. Així, pas a pas, veiem que entre tots podem canviar el món!!!desi2

des1