banner noticias

UN COP MÉS CELEBREM STA. TERESA

Un curs més arribem al dia assenyalat: 15 d'octubre, la festivitat de Sta. Teresa de Jesús. Per la nostra escola ha estat sempre una celebració molt participada.

Enguany durant tot el matí els alumnes d'Educació Infantil i Primària han fet diferents activitats per preparar la festa de la tarda i per apropar-se més a la figura de Sta. Teresa.

Hem gaudit molt decorant el pati pintant la paret que acabarà sent un motiu de festa i alegria permanent, tal i com volia Teresa que visquéssim. També hem pogut escoltar paraules i veure llibres de Sta. Teresa que ens han preparat des de la Biblioteca de l'escola. A les classes hem anat fent unes banderetes pels passadissos amb motius festius o al•legòrics de Teresa així com cartells de felicitació pel seu aniversari. Per apropar-nos més a Sta. Teresa per cicles hem pujat a la nostra capella per celebrar-ho amb ella i hem construït una muralla amb sentiments, accions, paraules... que ens uneixen més a la Santa i a Deú.

La tarda l'hem dedicat a festejar com es fa en els nostres pobles mediterranis: sortint a l'aire lliure i vivint la festa participant de jocs de fira. Els alumnes de sisè han estat els "firaires" i ens han ajudat a gaudir de totes les activitats. Ens ho hem passat molt bé!!! Voldríem tenir més celebracions d'aquest tipus perquè recorrem a la creativitat I la sostenibilitat alhora que gaudim de passar estones junts.

IMG 20171013 152048 IMG 20171013 152125

IMG 20171013 152208 IMG 20171013 152253

IMG 20171013 152558 IMG 20171013 152626

IMG 20171013 152648 IMG 20171013 152746

IMG 20171013 153256 IMG 20171013 161245

la nostra escola es suma a l'aturada del país!

 La més rotunda tristesa...

la nostra escola es suma a l'aturada del país!

 

Davant la situació tan delicada i violenta que estem vivint i donada la nostra influència educativa, avui, 3 d’octubre de 2017 la nostra escola oberta, democràtica i solidària que es fonamenta en una educació en valors, s’adhereix a l’aturada general del país.

CARTELL PER LA PAUVolem transmetre un missatge d’esperança que ens aporti llum davant la violència no justificada. De cap manera, ni sota cap pretext, podem atemptar contra les llibertats democràtiques per sobre de les formes de pensar de les persones, ni de cap creença. En aquests moments no estem parlant de política, ni d’ideologies, estem parlant de democràcia i de defensar la greu vulneració dels drets i de les llibertats que estan succeint darrerament al nostre territori.

 

Confiem i preguem pels governants de Catalunya i del Govern central. Els apel·lem a que mitjançant el diàleg i el respecte es pugui solucionar el conflicte actual i així recuperar el clima de pau i serenor.Aquests estan sent dies d'extrema tristesa per a tots i totes!

 

L'equip directiu

Vilanova i la Geltrú, 3 d’octubre de 2017   

 

MERCAT DE JOVES EMPRENEDORS

El passat dimecres 10 de maig, els nois i noies de 6è de la nostra escola van participar al Mercat de Joves Emprenedors organitzat per l'Imet de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú. En aquest mercat es pretenia posar a la venda tot el material fet pels propis nois i noies durant el curs.

L'objectiu del Mercat era recollir diners per tirar endavant el seu projecte de final d'etapa, el Musical TOT UN MÓN PER DESCOBRIR, per la qual cosa durant el mercat també van oferir una petita mostra d'aquest musical

Aquesta activitat forma part del projecte "Cultura Emprenedora" que es fa a diferents escoles de la ciutat, i en el que la nostra escola també ha participat, on es pretén que els nois i noies aprenguin què vol dir ser emprenedor, tenir iniciativa, creativitat, motivació, confiança en un mateix i, sobretot, on aprenguin a tirar un projecte endavant.

El musical el podreu veure el proper dimarts 20 de juny a les 18h al Círcol Catòlic. Ja podeu comprar les entrades a la mateixa escola!!!

El mercat ha estat tot un èxit, esperem que el musical que estan preparant amb tanta il·lusió també ho sigui!!!!

 

foto emprenedoria 6è

ÚLTIMA TROBADA FEAC

S’acosta  el final de curs i també l’última trobada FEAC.

Si no us la voleu perdre... veniu aquest proper dijous 25 de maig a les 15’15h. al comiat FEAC que tindrà lloc a la sala d’actes del centre.

Anima’t  i vine a compartir tot el que encara et queda per dir!!!! 

FEAC-logo

Més articles...

  1. ENGLISH WEEK