banner noticias

Fish&Cips 2017

El passat dia 16 de gener, l’equip del Programa Fish&Cips produït per televisió de Catalunya i Triacom Audiovisual, va visitar la nostra escola per fer un càsting a 10 alumnes, prèviament seleccionats, de la classe de 6è de primària . Després de tres setmanes de nervis, ens han comunicat que hem passat el càsting i que per tant, anirem a concursar juntament amb una altra escola de Catalunya. Així doncs, el proper dimecres dia 22 de febrer, es farà la gravació al estudis de televisió. A part dels concursants, el públic del programa estarà compost per la resta de companys de 6è, pels alumnes de 5è, i per les dues classes de 1r de l’ESO.

 

L’objectiu d’aquest programa és el d’estimular l’aprenentatge de l’anglès mitjançant el joc i la música. Durant 30 minuts, els concursants de dues escoles competeixen tot realitzant les següents proves:

 

VOCABULARI. Es realitza una de les següents proves:

a) Blind Words: formar una paraula de quatre lletres amb els ulls tapats.

b) Twisted Cubes: ordenar les paraules que hi ha a quatre cubs per construir una frase en anglès.

c) Boom Balloon: un globus es va inflant a poc a poc. Han de donar la resposta correcta per poder-lo passar a l’altre equip abans que esclati.

 

CRAZY BALLS: trobar paraules en una piscina de boles  i classificar-les segons el camp semàntic al qual pertanyin.

 

HEY DJ: identificar paraules o frases dins d’una cançó de moda.

 

WILD SPLASH: els concursants corren el risc de ser ruixats amb una substància llefiscosa si no encerten la resposta.  Les preguntes poden ser  de maths, spelling or “X or not X” 

 

 

Tot i ser un concurs, FISH&CHIPS no pretén posar a prova coneixements, sinó que els nois i noies gaudeixin amb l’anglès. És, sobretot, un espai de diversió amb uns continguts propers a la seva audiència, d’entre 8 i 12 anys, on es riu, es balla i es canta en anglès. De fet, un dels seus punts forts és una divertida cançó sintonia que s’acompanya d’una coreografia que tots els nois i noies segueixen fàcilment. 

 

Podeu veure una de les edicions i altres informacions del programa en la següent adreça:

 

http:// http://www.ccma.cat/tv3/super3/fish-and-chips/

 

 Des d’aquí volem donar molta sort als nostres concursants!

fish

OLIVIA: English Auxiliary Assistant

Hi, my name is Olivia and I am the English Auxiliary Assistant here at school. I wanted to thank everyone for the friendly and loving welcome that I received from my first day here at Santa Teresa de Jesus. I have had such a brilliant time working with all of the students and I hope they enjoyed their time with me equally as much. I am very pleased that the children got involved in all my activities and it has been great to see their English developing week after week. I was made to feel like part of the 'family' and I think the school is fantastic. I am very sorry to be leaving, as I have loved working here and I will miss all the staff and the students a lot. I have had a fantastic experience that I will never forget, so thank you for that.

olivia

3a Trobada FEAC: Responsabilitat Familiar

FEAC-logologo lema

 

 

 

 

 

 

 

 

al FEAC estem...

EN CLAU... DE RESPONSIBILITAT FAMILIAR

Des d'... E Infantil

Des d'... E Primària

Des d'... E Secundària

Tema de la Trobada (clica aquí) 

 

feac QR

VINE I PARTICIPA

a la 3a Trobada FEAC


DIJOUS 2 DE FEBRER A LES 15'15h.Inauguració la nostra Biblioteca

Hi ha res millor que passar un matí dedicat a la lectura amb els vostres fills?

 

Benvolgudes famílies,

El projecte biblioteca de la nostra escola, any rere any, va donant passes per tal de fomentar el gust per la lectura entre els nostres alumnes. Mostra d'això, tal i com ja us vam avançar a la reunió de pares i mares d'inici de curs, el proper dissabte dia 28 de gener, us convidem a venir a gaudir d'un matí d'activitats que hem preparat amb molta il·lusió, en el marc de la inauguració de la nostra biblioteca.

Els actes s'iniciaran a les 11h del matí i seguiran el següent programa:

• 11h: Hora del conte "En Dolcet. El caramel que volia anar a la Comparsa" a càrrec de l'escriptora i il·lustradora Susana Peix.

• 11.30h: Activitat lúdica sobre el conte.

• 12h: Visita a la biblioteca i aperitiu.

• 12.30h: Representació de l'obra de titelles "I...ara, què passa?" a càrrec del Castell Màgic.

• 13.15h: Publicació del guanyador del concurs "tria el logo de la nostra biblio"

Us esperem a tots,

Projecte Biblioteca i Equip Directiu


Gràcies a la lectura: somiem, creixem, ens fem lliures, despertem la nostra creativitat... i aprenem!.