• slider_6.jpg
  • slider_3.jpg
  • slider_1.jpg
  • slider_5.jpg
  • slider_2.jpg

Objetiu General

 

 

EL LEMA GENERAL DEL CURS

"Estem en clau d'acció"

 

Enguany ens posem en marxa amb un nou repte: apropar-nos a la realitat perquè creixi el nostre compromís i ser capaços de transformar la societat.

logo lema

Volem aprendre de Jesús de Natzaret, de Teresa i d'Enric. Ells van passar pel món fent el bé i és per aquest motiu que, aquest any, volem centrar-nos en quatre pilars que per a ells també van ser molt importants: la realitat, el compromís, la transformació i la comunitat.

Necessitem conèixer la realitat del nostre entorn i del món en què vivim; tenir un contacte directe amb les històries de les persones, facilitar trobades que ens ajudin a empatitzar i despertar l'amor i el compromís.

Un compromís en benefici del bé comú, perquè no podem quedar-nos indiferents davant tanta injustícia, degradació, desigualtat, rebuig... Volem que la nostra escola sigui un lloc d'aprenentatge d'aquest compromís i aprenguem a desenvolupar el poder transformador que tenim.

Perquè hi hagi una gran transformació és necessari fer-la en comunitat, comptant amb tots. Només d'aquesta manera, incloent a tothom i fent-lo partícip, aconseguirem canviar el món.

Un preciós repte per fer vida i aconseguir el canvi.

Esteu preparats per estar en clau D'ACCIÓ?

Doncs... comencem!

 

OBJECTIUS PRIORITARIS

En el present curs 2016/2017 continuem posant de manifest la necessitat d'aconseguir que els aprenentatges esdevinguin un fet significatiu, mitjançant metodologies innovadores i partint del foment i desenvolupament de les capacitats i de les competències del nostre alumnat.

Tenint present i partint de les Intel·ligències Múltiples, farem ús de metodologies actives, participatives, col·laboratives i cooperatives que facilitin i respectin els diferents ritmes d'aprenentatge de l'alumnat, aconseguirem un canvi en la pràctica educativa, en la millora de la motivació, en el foment de la creativitat, en l'organització de l'espai i el temps, en l'ús de les TIC i les TAC i en l'educació emocional, que ens portaran a fer real el concepte d'educació integral.

Al llarg del curs continuarem impulsant l'intercanvi d'experiències, anant més enllà del que diu el currículum, i posant a l'abast dels altres el que som i sabem, amb la intenció que tots/es aprenguem de tots/es.

És per això que els nostres propòsits per a aquest curs són:

1. Continuar introduint metodologies innovadores a les aules basant-nos en les intel•ligències múltiples; fer-les conèixer i compartir-les amb tota la comunitat educativa, en especial amb les famílies.

a. Incrementar i aprofundir en la metodologia de treball per projectes.

b. Continuar implementant els projectes innovadors: EntusiasMAT i Binding.

2. Fomentar i potenciar l'Escola Multilingüe mitjançant:

a. la posada en marxa de la nostra escola d'idiomes EI x you!

b. impulsant noves línies de treball que es desprenen de l'obtenció de la certificació multilingüe.

3. Millorar i ampliar el projecte TIC (Tecnologia de la Informació i la Comunicació) a les aules, mitjançant la instal·lació d'una nova xarxa wifi que doni una millor cobertura a tot el centre. Ampliar l'ús de la plataforma Educamos per treure un millor rendiment dels recursos que ens ofereix.

4. Potenciar els canals de comunicació escola–família i escola–societat, mitjançant les xarxes socials (Twitter, YouTube, Facebook de l'AMPA...)

5. Continuar treballant l'atenció a la diversitat, dins i fora de l'aula, per poder arribar a tots i cadascun dels nostres alumnes, ja sigui per dificultats d'aprenentatge, com d'altres capacitats.

6. Promoure la investigació experimental i científica per tal d'aconseguir una millora en la competència científico-tecnològica dins i fora de l'aula.

7. Conscienciar tota la comunitat educativa de la cura pel medi ambient, mitjançant el Projecte Agenda 21.

8. Fomentar el gust per la lectura mitjançant la nova biblioteca de l'escola i les activitat que des d'ella es proposen.

9. Afavorir un bon clima de convivència entre tots/es els/les membres de la comunitat educativa.

10. Mantenir en lloc preferent la formació del nostre professorat mitjançant els següents àmbits:

a) Coaching i intel·ligència emocional per a docents.

b) Ús dels Ipads a les classes d'Educació Infantil.

c) Treball per projectes a Ed. Primària i ESO.

d) Programar i innovar a les aules de CF.